Nieuwe inkoper per 1 september 2023
12 mei 2023
Hierbij delen wij u mee, dat in de plaats van Martijn van Veldhuizen per 1 september 2023 Chris Knippers als directeur Inkoop in dienst komt van Biomeerwaardekip B.V.

Chris heeft een groot netwerk opgebouwd in de legpluimveehouderij o.a.: ca. 15 jaar bij broederij Ter Heerdt als verkoper van leghennen en ca. 4 jaar bij De Heus als verkoper van pluimveevoer.

Chris zal ook de contacten met de leden van de Leveranciersvereniging onderhouden en waar mogelijk nieuwe leden werven. De slachtplanning van de uitgelegde leghennen zal Richard van der Meer blijven uitvoeren. Hiernaast zal Chris ook voor slachterij Van der Meer zowel de inkoop van de reguliere uitgelegde leghennen als de contacten met de betreffende pluimveehouders verzorgen.

Wij hebben er alle vertrouwen in, dat Chris met zijn grote kennis van de pluimveehouderij een grote bijdrage zal leveren om succesvol te kunnen opereren in een omgeving, die in een krimpende markt de nodige inspanning zal vragen. Het bestuur wenst hem veel succes toe in zijn nieuwe functie als directeur inkoop.


Terug
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »